Endnu et bind med Jesus og Mo på dansk


“Jesus og Mo II – flere af de bedste striber” er titlen på det nye bind med de forrygende striber om de to unge, der deler lejlighed og diskuterer religion med hinanden og den ateistiske bardame på den lokale pub.

Bogen er på 120 sider og koster 168,- kr. incl. moms. Den kan købes i din lokale boghandel, gennem en internetboghandel eller ved at indbetale beløbet via MobilePay til telefon 31 41 12 00 og skrive navn og adresse under ”besked” (se flere detaljer nederst på siden).

Dette bind indeholder et forord, skrevet af Kenan Malik specielt til den danske udgave, og en særlig tegning til danske læsere i anledning af 10-årsdagen for den første trykning af Muhammedtegningerne.

Flotte anmeldelser af Jesus og Mo

Da første bind af de satiriske tegninger udkom i foråret 2015, fik det massiv omtale i danske medier – og gode anmeldelser. To anmeldere gav således bogen 5 stjerner.

cover

*****
“Humoren er skarp og satirisk, drillende og hjertelig.”

Ekstra Bladet

*****
“Afvæbnende, satirisk humor. … “Jesus and Mo” er et stykke samtidshistorie kogt ned til fire tegninger ad gangen..”

Jyllands-Posten

“Særdeles veloplagt satire… intelligent vid.”
Lektørudtalelse til bibliotekerne Læs hele anmeldelsen her:

Læs interview med tegneren i Politiken her:

”Læs noget andet. Så simpelt er det.

Køb bogen her

mobile pay
Du kan købe bogen via din lokale boghandler eller en internetboghandel.

Du kan også købe den direkte hos forlaget til samme pris som i boghandlen ved at indbetale 168,- kr. via Mobile Pay til telefon 31 41 12 00. Beløbet er incl. moms og dækker både køb af bogen og forsendelse.

OBS: Indbetal 250,- kr. og få begge bøgerne tilsendt.

Når du kommer til det skærmbillede, hvor du skal sende pengene, er der et felt med ”Kort tekst til modtager”. Her skriver du dit navn, adresse og postnummer (du behøver ikke skrive byens navn). Så sender vi bogen senest dagen efter.

Hvis der ikke er plads til hele dit navn og adresse i feltet, kan du sende en mail til [email protected], hvor du skriver de nødvendige oplysninger og det telefonnummer, du har overført pengene fra.

Overskuddet går til et godt formål

Da terrorangrebet på Charlie Hebdo fandt sted 7. januar 2015, var vi næsten færdige med at gøre den første danske udgave af ”Jesus and Mo” klar til tryk. Vi besluttede hurtigt, at de frygtelige begivenheder gjorde det endnu mere nødvendigt at udgive bogen, for at terrorister ikke skal nå deres mål med at knægte den ytringsfrihed, der er grundlaget for et demokratisk samfund.

Men af sikkerhedshensyn følte vi det samtidig nødvendigt at udgive ”Jesus og Mo – de bedste striber” anonymt. Den beslutning blev vi ekstra glade for, da også København blev ramt af terror. Angrebet fandt sted to dage efter, at vi havde sendt bogen og en pressemeddelelse rundt til de danske medier, og mens vi var ved at arrangere interviews med den britiske tegner i anledning af udgivelsen.

Vi har besluttet at gøre udgivelsen af bogen til en non profit-begivenhed. Det betyder, at overskuddet fra salget går til at støtte kampen for ytringsfriheden i samme ånd som ”Jesus og Mo” er udtryk for. Hvilke projekter, vi vil støtte, afgøres senere, når vi ved, hvor stort overskuddet bliver. Det vil derefter blive offentliggjort her på sitet og via en pressemeddelelse.

De samme overvejelser og den samme beslutning gælder også den nye udgave af “Jesus og Mo”.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål omkring udgivelsen, er du meget velkommen til at kontakte os via  [email protected]


Comment¬

NOTE: This comments section is provided as a friendly place for readers of J&M to talk, to exchange jokes and ideas, to engage in profound philosophical discussion, and to ridicule the sincerely held beliefs of millions. As such, comments of a racist, sexist or homophobic nature will not be tolerated.

If you are posting for the first time, or you change your username and/or email, your comment will be held in moderation until approval. When your first comment is approved, subsequent comments will be published automatically.

-->